Ervaringen

“Als oud-atleet weet ik hoe belangrijk het is om de kennis uit verschillende werelden op een slimme manier toe te passen. Frits is een innemende coach. Ik heb veel van hem geleerd, waar ik nog dagelijks plezier van heb: een aanrader voor iedereen ! “

Pieter van den Hoogenband (Chef de Mission – NOC/NSF en meervoudig Olympisch zwemkampioen)

“Vorig jaar september nam ik deel met een groepje genodigden aan “Inner Game Coaching” op uitnodiging en onder leiding van de coaches Frits Philips, Jeroen Jonk en Michel de Rooij oefenden wij in kleine teams met oefeningen op de putting green. Om beurten waren we zelf coach  van de overige teamgenoten .
Na ruim 45 jaar management ervaring stond ik er van te kijken hoe ik genoot van deze persoonlijke coaching met een luisterend oor en een leerzame spiegeling van het functioneren van mijn teamgenoten en van mijzelf. Ik werd geholpen om zelf lering te trekken uit mijn eigen ervaring en daar vervolgens veel plezier aan te beleven. Met een herboren gevoel verliet ik de golfbaan en wist ik weer eens waar het om gaat bij het leveren van prestaties: Ontspanning, concentratie, evenwicht, zelfvertrouwen en bewustwording!”

Jan Post (oud directievoorzitter Philips Nederland)

“Michel de Rooij maakt tijdens Inner Game Coaching echt contact. Het draait bij hem om jouw proces. Hij laat je ervaren met Inner Game dat als je focust op het leerproces de resultaten vanzelf volgen. Dat zijn geen loze woorden, je ziet het direct terug in de ervaringsgerichte oefeningen uit het golfspel. Door het wegnemen van persoonlijke belemmeringen gaat niet alleen het golfspel – maar ook de resultaten op het werk, en in het privéleven –  in grote stappen vooruit. En daarom ben ik enthousiast over de Inner Game!”

Joop Egmond (Oprichter & Partner Inmens Grow Program)

”Dit was voor mij een nuttige opfrisser om nog beter te beseffen, dat mijn rol als coach van de coaches niet is om mijn antwoorden te geven op hun vragen, maar om hen te helpen hun eigen antwoorden te vinden! Wat een leuke en speelse manier om zó lerend bezig te zijn!“

Jacco Verhaeren (Directeur Swimming Australia)

“Frits, meneer Philips, begrijpt als geen ander de mentale aspecten van het presteren op topniveau. Op een veilige en zachtaardige manier dringt Frits tot de kern door van waar je jouw talenten kunt herkennen en aanspreken. In dit kader hebben wij onder andere gewerkt aan het ervaren van het begrip ‘speelruimte’. Oftewel, ondanks het voelen van prestatiedruk ruimte kunnen geven aan en het ontwikkelen van creatieve kwaliteiten.”

Tosca Opdam (Violiste)